Klinikken

Nærbø Tannlegesenter

Fire velutdannede og nøyaktige tannleger, en dyktig tannpleier og sju tannhelsesekretærer gjør Nærbø Tannlegesenter til en av de største private tannklinikkene på Jæren. Topp moderne utstyr i lyse og delikate lokaler bidrar til å gjøre opplevelsen så trygg og god som mulig. Hvis du har tannlegeskrekk lover vi å ta ekstra godt vare på deg.

Vårt fagpersonell har kompetanse til å kunne gjøre mest mulig av behandlingen her på klinikken. Derfor kan vi også imøtekomme mer krevende behov. Vi har blant annet et eget kirurgirom som er spesialinnredet med alt som kreves for å utføre mer kompliserte behandlinger under sterile forhold. Har du behov for implantatbehandling eller er du bekymret for fjerning av dyptliggende visdomstenner kan vi hjelpe deg. Du kan til og med få full narkose hos oss, dersom du ønsker det.

Din vei til god tannhelse

Vi tilbyr digital scanning som erstatter tradisjonell avtrykksteknikk i forbindelse med kroner og broer.

I tillegg har vi nå også fått CBCT som er en røntgenmetode som tar 3D-bilder og er et godt hjelpemiddel for diagnostikk og behandlingsplanlegging av implantater og fjerning av dyptliggende visdomstenner. Sammen med digital scanning er det nå mulig å fremstille guideskinner for nøyaktig plassering av implantat etter ønskelig estetikk.

Vi er opptatt av å gi deg en best mulig opplevelse hos tannlegen. Derfor investerer vi i det beste utstyret, vi går ofte på kurs for å holde oss faglig oppdatert, vi har et ufravikelig fokus på hygiene og vi følger strenge rutiner for å opprettholde en gjennomgående høy standard.